Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Αστρογόνο (2017)

Το συγκρότημα "Αστρογόνο" είναι μια μουσική ζύμωση μιας παρέας ανθρώπων. Η σημερινή τους μορφή ολοκληρώθηκε κατά την περίοδο 2015-2017, όταν και προχώρησαν στην παραγωγή του δισκογραφικού ομότιτλου ντεμπούτου τους, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017.
Το αστρογόνο θα μπορούσε να είναι μία ζωοποιός ουσία που βρίσκεται σε αφθονία στους γαλαξίες εκείνους που παράγουν άστρα με ασυνήθιστα μεγάλο ρυθμό. Στην πραγματικότητα είναι μια ροκ μπάντα από την Αθήνα.
"Είμαστε οι αστρογόνο και αυτό είναι το ντεμπούτο άλμπουμ μας. Ο δίσκος περιέχει 11 κομμάτια - κόσμους και έχει συνολική διάρκεια κάτι περισσότερο από 80 λεπτά. Ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο και τύμπανα παντρεύονται με την τρομπέτα, το ούτι, το βιολί και το μπουζούκι για να συνθέσουν ένα post rock ηχοτόπιο, εμφανώς επηρεασμένο από την παράδοση της ανατολικής μεσογείου. Χαρακτηρίζεται από τις έντονες μελωδίες, τα ψυχεδελικά ξεσπάσματα και τις εναλλαγές μουσικών μοτίβων και ρυθμών. Αυτό το υλικό ξεκίνησε να γεννάται πριν αρκετά χρόνια μέχρι που ένιωσε την ανάγκη να σμιλευτεί και να αποτυπωθεί".





Tracklist:
1. Εξομολόγηση
2. Λειψό 
3. Floccinaucinihilipilification
4. Στίχοι Μισοί
5. Αδράνεια
6. Ocean Floer (Ασπρόμαυρο)
7. Χωριό
8. Ξέφωτο
9. Μικρόκοσμος
10. Μετάβαση
11. Σαν Γαλήνη

Download: astrogono

Δεν υπάρχουν σχόλια: