Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Κραταραμμένο Στόμα - Δισκογραφία

Το συγκρότημα "Κραταραμμένο Στόμα" ξεκίνησε να παίζει μουσική το 2009 ως 4-μελής μπάντα : Άρης-κιθάρα, Γιάννης μπάσο, Γιώργος (ξιφουνο)-τύμπανα, Γιώργος (wallace)-φωνή-πλήκτρα. Μετά από λίγο καιρό, ο Γιώργος (wallace) σταμάτησε να φέρνει τα πλήκτρα στις πρόβες (ευτυχώς για μας! χα χα!) και επικεντρώθηκε στην φωνή!
Το 2013 κυκλοφόρησαν ανεξάρτητα την πρώτη επίσημη ομότιτλη δουλειά τους ενώ το 2017 επέστρεψαν με ένα ep με 5 κομμάτια και τίτλο "...και ξημερώνει". Το μουσικό τους ύφος θα το χαρακτήριζα ακατέργαστο hardcore, punk rock με ελληνικό στίχο.

"Τον Φεβρουάριο του 2012 κάναμε τα πρώτα μας live στην Αθήνα. Το καλοκαίρι του 2012, μετά από συζήτηση και με απόλυτη κατανόηση, από μας, ο Γιώργος (wallace) μας ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει να παίζει μουσική μαζί μας (ευχαριστούμε που μας έφερες σε επαφή !!). Πλέον είμαστε 3-μελής μπάντα, παίζουμε punk rock!!! Παίζουμε μουσική γιατί μας αρέσει να παίζουμε μουσική! Παίζουμε μουσική γιατί μας αρέσει να κάνουμε συναυλίες, (συνήθως σε μέρη που έχει ποοολύ κάπνα) να γνωρίζουμε καινούρια άτομα, να κάνουμε νέους φίλους, να κουνάμε τα κεφάλια μας επειδή γουστάρουμε με την μουσική, μέχρι να πονέσουμε! 
Πέρα από αυτό, είμαστε μια μπάντα που κινούμαστε με αντιεμπορευματική λογική, γιατί πιστεύουμε πως η μουσική πρέπει να είναι όσο το δυνατό πιο ελεύθερη και προσβάσιμη στον καθένα. Στηρίζουμε αυτοοργανομένα εγχειρήματα, καταλήψεις, στέκια και αυτοοργανομένους χώρους. Έχουμε συμμετάσχει σε συναυλίες οικονομικής ενίσχυσης κρατουμένων, και αυτοοργανομένων χώρων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας έδωσαν βήμα να εκφράσουμε με την μουσική μας, όσα μας απασχολούν!
Ανυπομονούμε να ξανασυναντήσουμε τους φίλους μας και να γνωρίσουμε καινούριους…να φτιάξουμε όμορφα βράδια, που όλοι θα περνάνε καλά!".


Facebook: Kratarameno Stoma

Blog: http://kratarammenostoma.wordpress.com

Bandcamphttps://kratarammenostoma.bandcamp.com


...και ξημερώνει (2017)
Tracklist:
1. Κραταραμμένο
2. Παρακολουθώ τον εαυτό μου
3. Όλα φεύγουν
4. Μίσος
5. Ένα βήμα πίσω

Download: kai kshmerwnei


Κραταραμμένο Στόμα (2013)
Tracklist:
1. Intro
2. Ίσως
3. Όλα εδώ
4. Φωνές
5. Με μάτια κλειστά
6. Νιώθω ντροπή
7. Το ψέμα
8. Μια στιγμή

Download: Kratarammeno Stoma

Δεν υπάρχουν σχόλια: