Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Λήθη (lp-2013)

Το συγκρότημα "Λήθη" είναι από Πάτρα και κινείται στον d.i.y χώρο. Παίζει ένα κράμα hardcore crust punk με black metal στοιχεία με ελληνικό στίχο. Το 2013 κυκλοφόρησε τον πρώτο ομότιτλο δίσκο σε μια εξαιρετική παραγωγή.

"Μαζευτήκαμε στα τέλη του καλοκαιριού του 2011 κάποια μέλη από τους Dala Sun, Dirty Wombs και Fields of Locust για να παίξουμε τσιτωμένο και σκοτεινό d-beat. Πολλές ιδρωμένες πρόβες στην υπόγα, λίγα live εδώ και κει και φτάσαμε να είμαστε λίγες βδομάδες μακριά από το να έχουμε στα χέρια μας την πρώτη μας κυκλοφορία σε φυσική μορφή...

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τη στάση μας εξ' αρχής για να αποφύγουμε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Σαν μπάντα και σαν μονάδες είμαστε κόντρα σε κάθε μόρφωμα και έκφραση ρατσισμού, φασισμού, σεξισμού και κάθε παρόμοιας λογικής εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και παραπέρα.

Διαχειριζόμαστε τη μουσική μας μακριά από λογικές κέρδους και εμπορίου, κοντά στη νοοτροπία της d.i.y. (αντι-)κουλτούρας. Επιλέγουμε να συνδιοργανώνουμε και να συμμετέχουμε σε συναυλίες σε καταλήψεις ή σε παρόμοιας λογικής αυτοοργανωμένα εγχειρήματα, χωρίς κομπλεξικά ροκσταριλίκια, εισόδους, εταιρείες, χορηγούς, μεσάζωντες, μανατζαρέους και λοιπές ευκολοχώνευτες τσαχπινιές της μουσικής βιομηχανίας. Δεν υπάρχουν νοητές γραμμές ανάμεσα σε "οπαδούς" και "καλλιτέχνες", είμαστε όλες και όλοι ένα κράμα από διαφορετικές συνιστώσες των ίδιων αναγκών και επιθυμιών".


Blog: http://lethecrustpunkchaos.blogspot.gr

Bandcamp: http://lethecrustpunkchaos.bandcamp.com


Tracklist:
1. Nεκροσάβανο
2. Πνιγερή Καταχνιά
3. Ρόλος
4. Αξημέρωτη Νύχτα
5. Έρεβος
6. Σηψικάμινος
7. Αγέλη
8. Αδιέξοδο
9. Αντιχριστιανικό
10. Ψωραλέα Δυσανθρωπίλα

Download: Lethe

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου, χάρη σε σένα έχω ανακαλύψει μουσικές που αμφιβάλλω αν θα συναντούσα ποτέ. Να είσαι καλά !