Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΑντιΣτρές - έρωτες μιας χρήσης (2008)

Οι ΑντιΣτρές δημιουργήθηκαν στο τέλος του 2003, ως συνέχεια των μουσικών αναζητήσεων του Τάσου Μεταξά, μετά το τέλος των Rubber Mind και της αγγλόφωνης περιόδου του.
Ο Τάσος, μαζί με τον Πέτρο Σταμέλο (drummer, στο τελευταίο line-up των Rubber Mind) ξεκίνησαν να δουλεύουν έναν κορμό τραγουδιών που βασίζονταν στην μελωδία και τον ρυθμό που χαρακτήριζαν και τους Rubber, αλλά αυτή την φορά με Ελληνικό στίχο.
Στις αρχές του 2005, προστέθηκαν στο ντουέτο, ο Παύλος Βίγκος (μπάσο), ο Χρήστος Πολίτης (κιθάρα) και η Βαρβάρα Μπούα (φωνή) και οι ΑντιΣτρές ως group πια ξεκίνησαν συστηματικά τις προβες. Στην διάρκεια εκείνης της χρονιάς, ηχογράφησαν 2 promo-cds με 6 συνολικά τραγούδια (με μουσική & στίχους Τάσου Μεταξά) που θα αποτελούσαν τον κορμό της 1ης δισκογραφικής δουλειάς τους. Μετά από αρκετές ζωντανές εμφανίσεις αλλά και εσωτερικά προβλήματα, τον Μάρτιο του 2006, προστέθηκαν στο group ο Ηλίας Κατσόγιαννης (κιθάρα) & η Έλενα Ιωάννου (τύμπανα). Το group, συνέχισε να δουλεύει σε πρωτότυπο υλικό και να εμφανίζεται σποραδικά σε Αθηναϊκά clubs. Από τα μέσα Οκτωβρίου 2007, οριστικοποιείται και η σύνθεση της ομάδας καθώς η Κατερίνα Σκρέκη αναλαμβάνει την φωνή και την frontline.
Τον Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του συγκροτήματος με τίτλο "Έρωτες μιάς Χρήσης", με τραγούδια που είχαν γραφτεί από την αρχή της ύπαρξης των ΑντιΣτρές, αλλά και νεότερα όπως το "Ούτε ένα σ'αγαπώ" που γρήγορα έδειξε να προηγείται στις προτιμήσεις των φίλων μας. Τον Ιανουάριο του 2009, με ευκαιρία της παρουσίασης του CD, δόθηκε μια σημαντική συναυλία στο ιστορικό club ΚΥΤΤΑΡΟ, παρέα με guest καλλιτέχνες που ήρθαν να υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτή του συγκροτήματος.
Αμέσως μετά, προχωρήσαμε σε κάποιες επιβεβλημένες αλλαγές για να μπορέσουν οι ΑντιΣτρές να προχωρήσουν ακόμα ένα βήμα. Έτσι, ήρθαν στο group η Αθηνά Οικονομάκου για την πρώτη φωνή και ο Αλέξανδρος Μαμμόπουλος για τα τύμπανα. Η νέα σύνθεση δοκιμάστηκε στις 6 Μαϊου του 2009, στο Club του Σταυρού του Νότου, σε μια εμφάνιση που κατά γενική ομολογία πήγε πολύ καλά.
Σύντομα οι ΑντιΣτρές, θα ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις για την επόμενη δισκογραφική τους δουλειά που θα έχει τίτλο "Μικρές Ιστορίες Χωρίς Τέλος".

Site:http://www.antistres.net

Myspace:http://www.myspace.com/antistres


Tracklist:
1. Νύχτα θα φύγω
2. Αυτό που ζητάς
3. Ζήσε τη στιγμή
4. Γύρνα κοντά μου
5. Βουτιά στη λάσπη
6. Σαν πρώτη φορά
7. Χωρίς ντροπή
8. Φύγε
9. Ούτε ένα σ'αγαπώ
10. Φτωχή καρδιά μου
Bonus Tracks:
1. Φτωχή καρδιά μου (dance mix)
2. Ζήσε τη στιγμή (dance mix)
3. ?

Download:ΑντιΣτρές

Δεν υπάρχουν σχόλια: