Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Χίλια Χρόνια - φωτιά μου η αγάπη (2009)

Τα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ δημιουργήθηκαν με αφορμή το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2008 και την επίτευξη του 3ου Βραβείου Καλύτερου Τραγουδιού. Ο Κων/νος Κάλλιας ,συνθέτης του ομώνυμου τραγουδιού,μετά την μεγάλη επιτυχία του Φεστιβάλ,συνεργάζεται με τον τραγουδιστή Δημήτρη Πατσαβούδη, αποφασίζοντας να δημιουργήσουν τα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και έτσι ξεκινούν τις ηχογραφήσεις των καινούργιων τραγουδιών,στο Underground Sound Studio,τα οποία κινούνται σε Pop-Rock δρόμους. Τον Ιούλιο του 2009 υπογράφουν το πρώτο τους δισκογραφικό συμβόλαιο με την POLYMUSIC,καθώς ο παραγωγός Βίκτωρας Πολυδώρου,εμπιστεύεται το ύφος και τον ήχο που βγάζουν τα τραγουδια του group. Aπό το cd το οποίο αναμένετε να κυκλοφορήσει αρχές Οκτωβρίου ξεχωρίζει το «Φωτια μου η Αγάπη»σε στίχους Αλεξανδρου Καδόγλου και την συμμετοχή του ΚΟΜΗ Χ.Είναι ένα κομμάτι με πολλή ενέργεια αφού αναμιγνύονται με ένα δυναμικό τρόπο το Rock με το ΗipHop! Τα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ αποτελούνται από τους: Δημήτρη Πατσαβούδη-φωνή Κων/νο Ζώτο-πλήκτρα Βασίλη Παρωτίδη-τύμπανα Στέλιο Παντίρη-κιθάρα Κων/νο Κάλλια-μπάσσο.

*Μέσα σε δοκιμαστικό σωλήνα βάζουμε 5ml rock, τα αναμειγνύουμε με 2ml electronica, προσθέτουμε με το σταγονόμετρο μερικές σταγόνες pop και dance. Ζεσταίνουμε το δείγμα μας με γρήγορα beat και riffs. Μόλις το δείγμα μας ζεσταθεί για τα καλά, το μοιράζουμε σε 11 tracks και προσθέτουμε, όπου χρειάζεται, τους καταλύτες: Hip-Hop και έντεχνο, ώστε να δημιουργηθεί η χημική ισορροπία που επιθυμούμε.

Πραγματοποιείται η παρακάτω αντίδραση:
5Rock + 2Electronica + 1/2PopDance + Hip-Hop + 1/2Έντεχνο -→ ΦΩΤΙΑ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ

Το πείραμα στέφτηκε με επιτυχία και είναι έτοιμο προς ακρόαση!

"Αντώνης Δριβελόπουλος - rockap.gr"

Myspace:
http://www.myspace.com/xiliaxronia

Tracklist:
1. Φωτιά μου η αγάπη
2. Το σ’ αγαπώ μια σφαίρα
3. Αν με κρατάς
4. Για μια ειρήνη
5. Χίλια χρόνια
6. Μικρές χαρές
7. Τι περιμένω
8. Τι κρύβεται στα αστέρια
9. Όλα έχουν τέλος
10. Χίλια χρόνια (radio mix)
11. Φωτιά μου η αγάπη (dance remix)

Download
:xilia xronia

1 σχόλιο:

Kostas είπε...

Μπράβο !!! Είμαι πολύ φίλος με τον Αντρέα και τον Σπύρο ( Κιθάρα και μπάσσο ) και τα παιδιά , εκτός απο καλοί μουσικοί , είναι και γαμώ τους Χαβαλέδες ! Εχουμε περάσει μαζί πολλά καλοκαίρια στην παραλία του Ρούκουνα στην Ανάφη .