Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Μαριονέτες (2000)

Οι πληροφορίες και τα πάντα όλα είναι από το urbanaspirines.blogspot.com
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον mikiyork για την προσφορά του...


Οι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ δημιουργήθηκαν το 1997 στη Θεσσαλονίκη.
Τα μέλη του συγκροτήματος συμμετείχαν σε διάφορα μουσικά σχήματα,από τα μέσα της δεκαετίας του ' 80. Επηρεασμένοι κυρίως από τον ροκ ήχο και με πειραματισμό πάνω στον ξένο αλλά και ελληνικό στίχο,δημιούργησαν τη μουσική που τους εκφράζει,διαφοροποιώντας τους από το σύνολο των ελληνόφωνων συγκροτημάτων,ακολουθώντας τη δική τους ροκ συνταγή.
Τα καθαρά φωνητικά,με ιδιαιτερότητες στους στίχους που πολλές φορές σοκάρουν τον μέσο ακροατή και ικανοποιούν τον απαιτητικό,συνοδεύονται από δυναμικό και τραχύ ήχο.
Οι εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται από δυναμική σκηνική παρουσία, έντονο παλμό και ενέργεια. Άλλωστε,πρωταρχικός σκοπός τους είναι να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το κοινό και να παρουσιάζουν τη δουλειά τους,δυναμώνοντας έτσι τη σκηνική τους παρουσία. Με αυτό τον τρόπο,οι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ δημιούργησαν ήδη ένα σύνολο οπαδών,το οποίο περιμένει την επόμενη κίνησή τους.
Έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές στην τηλεοπτική εκπομπή " JAMMIN' "της ΕΤ 3,αλλά και σε διάφορα live clubs,όπως: ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ,ΜΥΛΟΣ,ΚΑΡΑΒΙ ΚΛΕΙΩ,CHOPPER,PUBLIC,X-CLUB(Battle of the Bands 3),PLUS ROCK κ.ά. Στα περισσότερα από αυτά τα μέρη,έχουν εμφανιστεί περισσότερες από μία φορές,με ή χωρίς τη συμμετοχή άλλων συγκροτημάτων.


Tracklist:
1. Όσοι φοβούνται
2. Κρυστάλλινο Σάββατο
3. Γύρνα
4. Ψυχιατρείο


Download:Μαριονέτες

1 σχόλιο:

nickko70 είπε...

Αυτή ήταν μπαντάρα