Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ένοχες Σκέψεις (demo/2007)


Οι Ένοχες Σκέψεις δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2004 από τους Alexi, Johnny, Nick και Boody κα άρχισαν να παίζουν διασκευές από ελληνικά και ξένα rock σχήματα, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν να συνθέτουν τα δικά τους κομμάτια σε ελληνικό στίχο.

Μουσικά η μπάντα χαρακτηρίζεται από ένα απόλυτα προσωπικό ύφος, που συνδυάζει στοιχεία από όλα τα είδη του rock και metal, ξεφεύγοντας έτσι από τον κλασικό ήχο του ελληνικού rock των 90’s. Alternative rock μελωδίες, δυνατά riffs, ογκώδες μπάσο, επιθετικά τύμπανα, κιθαριστικά solos και στίχοι στα ελληνικά συμπληρώνουν το ηχητικό στίγμα της μπάντας.

Οι Ένοχες Σκέψεις άρχισαν το 2004 να εμφανίζονται σε γνωστό live rock bar της Θεσσαλονίκης, όπου και συνέχισαν να παίζουν κάθε Παρασκευή ως main act – headliners για 3 χρόνια. Ταυτόχρονα πραγματοποίησαν και αρκετές εμφανίσεις σε festivals και συναυλίες στη Βόρεια Ελλάδα (Σέρρες, Δράμα, Βέροια), πράγμα που έχει συντελέσει στη συναυλιακή εμπειρία της μπάντας. Μετά από μια αλλαγή στη σύνθεση και τον ερχομό του Παναγιώτη «Βιδωτού» στο μπάσο, οι Ένοχες Σκέψεις συνεχίζουν προετοιμάζοντας και ηχογραφώντας τα κομμάτια που θα αποτελέσουν το πρώτο τους album, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται σε αναζήτηση δισκογραφικού συμβολαίου.

Από την άνοιξη του 2007 έχει ξεκινήσει η σύνθεση και προπαραγωγή του 1ου album της μπάντας, ενώ στα μέσα Iουλίου κυκλοφορούν 4 κομμάτια (που θα περιέχονται στο δίσκο) κάτω από το όνομα “Promo 2007”.

Myspace:
http://www.myspace.com/enoxesskepseis

Tracklist:
1. Είσαι μακριά
2. Μην κοιτάξεις πίσω
3. Άκουσε με
4. Θλιμμένη νύχτα

Download:Enoxes_skepseis__demo-2007_.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια: