Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ο Ακάλεστος - demo (2010)

Μπορεί να ήρθε «Ακάλεστος» επισκέπτης και να χτύπησε την πόρτα των αφτιών μου αλλά η ώρα δεν ήταν καθόλου ακατάλληλη! «Ο Ακάλεστος» γράφει στίχους και κατά κύριο λόγο ποιήματα, τα οποία μελοποιεί ο ίδιος και τα κάνει όμορφα τραγούδια. Ήχοι που σε χαλαρώνουν, σε ηρεμούν και ευφραίνουν καρδίαν…
 

Με ένα μπουκάλι κρασί για συντροφιά και μπόλικη διάθεση για ροκομπλουζιές σε ταξιδεύει σε έναν δικό του κόσμο ο οποίος ταυτόχρονα είναι και η πραγματικότητα που ζούμε. «Μα τι τα θες, είναι γραφτό του Ανθρώπου, λεν, ν’ αλλάζει κι αυτός που κάποτε ούρλιαζε στον καναπέ λιμνάζει…». Τη μουσική και τους στίχους που είναι βγαλμένοι μέσα από την ίδια τη ζωή τους έχει γράψει ο Μάκης επονομαζόμενος «Ο Ακάλεστος» εκτός από το τραγούδι (το καμάρι ο Θοδωρής) που είναι ποίημα του Κώστα Βάρναλη και το (ποιον προσκυνάς) που είναι διασκευή πάνω στο «who do you love» του George Thorogood. Το cd αυτό είναι ανεξάρτητη παραγωγή και διανέμεται από χέρι σε χέρι.
 

Τραγούδια που θα ταίριαζαν γάντι στον τραγουδιστή των Υπόγειων Ρευμάτων Κώστα Παρίση. Αν μη τι άλλο έμπνευση υπάρχει σε αυτόν το τόπο καιρός να την αξιοποιήσουμε με κάθε μέσο. Η παραγωγή της δουλειάς αυτής είναι εξαιρετική και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή προσπάθεια που έγινε. Ανεξάρτητη κυκλοφορία δε σημαίνει σε καμία περίπτωση προχειρότητα και τσαπατσουλιά. Το ένθετο του cd έχει όμορφα σκίτσα που απαρτίζουν-πλαισιώνουν κάθε ένα από τα οχτώ κομμάτια ξεχωριστά.
 

Τα μέλη της μπάντας όπως γράφει στην επίσημη σελίδα είναι: ο Ακάλεστος, ο Γιαπωνέζος κι ο Παραγωγός. Ο Γιαπωνέζος παίζει τύμπανα. Τελεί υπό την καθοδήγηση του Ακάλεστου. Τον Ακάλεστο καθοδηγεί ο Παραγωγός. Ο Παραγωγός έχει ταλέντο.

κείμενο: Ανδρέας Σειντής

Myspace:
http://www.myspace.com/oakalestos

Tracklist:
1. Πότε θα ζήσεις
2. Οι καιροσκόποι
3. Ποιον προσκυνάς
4. Το καμάρι ο Θοδωρής
5. Μου το’χες ξαναπεί
6. Ψυχανάλυση
7. Το κουκί
8. Ο νεκροζώντανος Αντώνης

Download:o_akalestos__2010_.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια: