Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Σύμπτωμα

Οι "Σύμπτωμα" ξεκίνησαν το 2006 από την Ορεστιάδα άλλα πλέον, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και νέα σύνθεση, συνεχίζουν να αποτυπώνουν στον κόσμο τους χρωματιστά συναισθήματα σε μελωδίες που τους αγγίζουν. Μετά από 4 χρόνια πειραματισμών, όσον αφορά τον ήχο τους, έχουν καταλήξει σε ένα δυναμικό Alternative Pop/Rock στο οποίο κυριαρχεί φαντασία με ελληνικό στίχο.
Τα τελευταία δύο χρόνια, αναζητώντας το style που τους εκφράζει περισσότερο, επιχείρησαν δύο κυκλοφορίες μέσω του site τους - Symptoma.gr -, σε μορφή digital download. Τα e-single, ''Ένα σημάδι ...ένα όνειρο ντροπής'' το 2008 (feat Joe), και ''Ονειρεύομαι σαν να με ξέρεις...'' το 2009 (feat Tace P. & Margy), έχουν ξεπεράσει, αθροιστικά, τα 6.500 downloads, ενώ χιλιάδες είναι τα views των βίντεο, των τραγουδιών αυτών, στο YouTube! Το 2009 τραγούδια από το πρώτο e-single του γκρουπ συμπεριλήφθηκαν σε τρεις underground συλλογές. Το κομμάτι "Όνειρο ντροπής" περιλαμβάνεται την συλλογή ''Φταίνε οι φωνές μας ...που δεν έγιναν κραυγές'' ενώ το "Χάνεσαι" στις κυκλοφορίες ''Underground Όνειρα'' και '''Άβαταρ''.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουν βρεθεί σε διάφορες πόλεις, φεστιβάλ και μουσικές σκηνές (βλ. symptoma.gr) δημιουργώντας ένα απίστευτα θερμό κοινό, που ταξιδεύει μαζί τους σε κάτι φανταστικά παράλληλο.
Το 2008 το συγκρότημα έλαβε μέρος στο φεστιβάλ Schoolwave στο Θέατρο Βράχων της Αθήνας, όπου επικράτησε των εντυπώσεων σαν κάτι ελληνόφωνο νεανικά εναλλακτικό. Έτσι, παρέα με το ΄''Χάνεσαι'', επιλέχθηκε και έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά ''Γ4'' (Alpha Tv) επιμέλεια της οποίας είχε ο Λάκης Λαζόπουλος!

Myspace:
http://www.myspace.com/symptomagr

Site:
http://www.symptoma.gr/


Ονειρεύομαι Σαν Να Με Ξέρεις (2009)

Tracklist:
1. σαν να ξέρεις
2. δε σε θέλω ξανά
3. μια εβδομάδα
4. ως εδώ

Download:Symptwma_-_oneireuomai_san_ne_me_ksereis...__2009_.rar



Ένα Σημάδι ...Ένα Όνειρο Ντροπής (2008)

Tracklist:
1. όνειρο ντροπής
2. ένα λεπτό (surf)
3. χάνεσαι
4. δωμάτιο

Download:Symptwma_-_ena_shmadi_...ena_oneiro_ntrophs__2008_.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια: