Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Άτμα - άσε τα μάτια ανοιχτά (2004)

 Το συγκρότημα ΑTMA, που σημαίνει Άσε Τα Μάτια Ανοιχτά, δημιουργήθηκε το 1999, στη Θεσσαλονίκη και από τότε μέχρι σήμερα, έχει κάνει πολλές πετυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Το μουσικό συγκρότημα στρέφεται γύρω από την ελληνική ροκ, ποπ και έντεχνη μουσική καθώς και από κάποια μουσικά κομμάτια της ξένης ροκ σκηνής. Το 2004 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλειά με τίτλο "άσε τα μάτια ανοιχτά" από την Alpha Records. Αυτή την περίοδο οι Άτμα βρίσκονται στο studio ετοιμάζοντας το νέο τους album.

Myspace:
http://www.myspace.com/atmatheband

Tracklist:
1. Άσε Τα Μάτια Ανοιχτά
2. Αγάπη Στο Κόκκινο
3. Όταν Αδειάζουν Οι Δρόμοι
4. Να'σουν Εδώ
5. Περιμένω
6. Νέα Αρχή
7. Γυρίζω
8. Υπόγειες Πολιτείες
9. Μια Αμαρτία
10. Σαββατόβραδα

Download:Atma_-_ase_ta_matia_anoixta__2004_.rar

2 σχόλια:

pnd4 είπε...

ε όχι ρε φίλε... τό ότι θα έβλεπα κι άλλα παιδιά του MΑD TV με όλα τα σχετικά στο blog σου δεν το περίμενα... και οκ ο καθένας κάνει ότι γουστάρει αλλά όταν βλέπω φωτογραφίες από βίλες στη Λευκάδα ανακατεύομαι! Λες να χω εγώ πρόβλημα; Τι ήθελα και μπήκα....

seidis είπε...

αγαπητέ εδώ εχουμε να κάνουμε με μουσική και οχι με χρήμα και πολιτική... σε κάποιους μποεί να αρέσουν και δεν μπαίνω στη διαδικασία να βάλω ταμπέλες. αυτό θα το έκανα μόνο αν ο στίχος οποιασδηποτε μπάντας παρέπεμπε σε εθνικιστικά η άλλα φρονήματα που δεν επικροτώ. τι να κάνουμε υπάρχει και αυτή η μουσική!