Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Παρείσακτοι - Δισκογραφία

Το όνομα ‘’ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ’’ βγήκε καθαρά από τον τρόπο ζωής μας, αλλά και γιατί νοιώσαμε έτσι. Κυρίως επειδή σιχαθήκαμε την ιδεολογία του χρήματος, στην οποία η μάζα ενδίδει, και αντιταχθήκαμε συνειδητά. Γιαυτό δεν επιδιώκουμε σε καμιά απολύτως περίπτωση φράγκα ή χειροκρότημα, αλλά σκοπός μας είναι τόσο να εκφραστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα(ούτως ώστε κάποιος που θα ακούσει τα κομμάτια είτε να ικανοποιηθεί εσωτερικά με την έννοια ότι τον εκφράζουν κι αυτόν, είτε να προβληματιστεί και να αναρωτηθεί γιατί κρατάμε αυτή την στάση) όσο και να βοηθήσουμε κι εμείς στην κατασκευή του δρόμου προς την πλήρη αυτοοργάνωση. Η μουσική άλλωστε αποτελεί ένα ιδιαίτερο μέσο έκφρασης και δε γουστάρουμε ούτε κατά διάνοια οι απόψεις μας να γίνουν προϊόντα σε ράφια, εμπόρευμα σε αποθήκες και να εκμεταλεύονται για οικονομικά οφέλη. Πιστεύουμε πως, οτιδήποτε κι αν θέλει κανείς να δημιουργήσει, θα συμπεριλαμβάνονται μεν οι μόχθοι και οι θυσίες, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το επιθυμητό και καρποφόρο(αλλά όχι κερδοφόρο) αποτέλεσμα. Γενικά, σε αυτόν τον αλλοιωμένο κόσμο νιώσαμε ‘’υποχρεωμένοι’’ να μιλήσουμε, να φωνάξουμε, να γράψουμε, να τραγουδήσουμε, να εκδηλώσουμε ενέργειες, να συμμετέχουμε-ενισχύουμε αλληλέγγυες συλλογικές και αυτόνομες δραστηριότητες και προσπάθειες. Ευχαριστούμε θερμά όσους μας βοήθησαν και μας βοηθούν... Οι Παρείσακτοι δημιουργήθηκαν τέλη του 2005. Το συγκρότημα αποτελείται από 4 άτομα και δεν έχει αλλάξει κανένα μέλος. Το χειμώνα του 2008 βγάλαμε ένα cd demo με 4 τραγούδια. Τον Μάιο του 2010 βγάλαμε το πρώτο μας cd album με τίτλο ‘’Ράγκναροκ’’.



Ράγναροκ (2010)
Tracklist:
1. Εισαγωγή
2. Φτύσ' Τους
3. Αιχμάλωτοι Του Κράτους
4. Πολιτική Καταδίκη
5. Δικαίωμα Ζωής
6. Αηδίασα
7. Εδώ Στην Παλαιστίνη
8. Απόγνωση
9. Οι Παλιάτσοι
10. Ενός Λεπτού Σιγή
11. ΕΛ.ΑΣ. Εάλω
12. Παρείσακτοι
13. Ζοφερή Πραγματικότητα




Demo (2008)
Tracklist:
1. αηδίασα
2. πολιτική καταδίκη
3. ΕΛ.ΑΣ. εάλω
4. οι παλιάτσοι

Download:Pareisaktoi_-_demo_2008.rar

2 σχόλια:

panagiotis είπε...

Τους Παρείσακτους τους είχα κόψει για υποσχόμενο γκρουπ από κάτι τραγούδια που είχα ακούσει στα πεταχτά πιο παλιά. Τώρα που άκουσα και τον δίσκο τους επιβεβαιώνεται η εντύπωσή μου. Μερικά κομμάτια που υπάρχουν εκεί μέσα είναι πολύ ωραία, όπως το "Εδλω στην Παλαιστίνη" και "Οι Παλιάτσοι".

S. είπε...

Πολλά υποσχόμενο συγκρότημα για το μέλλον της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής, μακάρι να συνεχίσουν στο ρυθμό του "Ράγκναροκ"!