Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

TUG - Άλλη Μια Μέρα Τοξική (2010)

Rock / Alternative / Punk

Σχετικά με τον Tug (από το επίσημο site)

Ο Tug είναι one man band ,δηλαδή τα ηχογραφεί όλα μόνος του και γράφει τα κομμάτια του. Δεν γουστάρει να πουλήσει την μουσική του και την ψάχνει εδώ και μια δεκαετία σε καθαρά do it yourself ανεξάρτητη φάση. Η μουσική του ξεφεύγει αρκετά από τα συγκροτήματα που συμμετείχε καθώς αποτελείται από μελωδικότατα κομμάτια με βάση τα φωνητικά και μελαγχολική μουσική που άλλοτε έχει ταχύτητα, άλλοτε όχι.
Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα στα 16 χρόνια του και κυκλοφόρησε το πρώτο του demo χερί με χερι το 1997 και ακολουθήσαν μια ντουζίνα ακόμα (δείτε τις κυκλοφορίες) μέχρι και το 2006. Ο ίδιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση πλέον να διανέμει τα πρώτα του εγχειρήματα για λόγους μουσικής εξέλιξης (δεν τον εκφράζουν πια). Εδώ μέσα θα βρίσκετε ότι αφορά τον Tug.
Ο TUG είναι πλέον 27 χρονών και συνεχίζει με αυτή την ενασχόληση και όλα τα demo του τα διέδιδε όλα αυτά τα χρόνια μέσω συναυλιών ,διανομών, αλληλογραφίας ή ακόμα και από χέρι σε χέρι … Περισσότερο τον τραβάει μέχρι στιγμής η πληροφορική και η μουσική τεχνολογία, ηχοληψία, επαγγέλματα που ανετα θα τα έκανε δουλειά και την ψάχνει ήδη. Μουσικά δεν παίζει με καμία μπάντα τώρα και ούτε είναι σε τετοια φάση, κάπου στην δεκαετία χάθηκε η ορεξή του για μπάντες (περισσότερα στις συνεντεύξεις του site). Ενα Demo του μπήκε στα καλύτερα demo του μήνα στο Virtual Studio magazine Ιανουαρίου ανάμεσα σε χιλιάδες (αν και τελικά δεν κέρδισε την πολυπόθητη υποτροφία για μουσική τεχνολογία, δυστυχώς και κρίμα δηλαδή γιατί για αυτό τον σκοπό είχε σταλεί το demo και είχα ξυριστεί κιόλας). Το κομμάτι “παιχνίδια δολοφόνων” θα μπει στην συλλογή του kithara.gr καθώς επιλέχτηκε…
Ο Tug επίσης ασχολείται με συγγραφή ιστοριών και μίνι τρελών διηγημάτων ,καθώς και με έκδοση περιοδικών στο κλασικό πρότυπο ,corel - φωτοτυπία - αντίτυπα - διανομή, και κατά καιρούς έχει συμμετάσχει και σε site και σε άλλα περιοδικά… Πιο γνωστά του zine τα ρεκβιεμ για εναν ελέυθερο άνθρωπο που έβγαλε 3 τέυχη, τα sperma Που βγάλανε 3 τεύχη κι ενα online pdf worst off τεύχος, τις ιστορίες καθημερινής σχιζοφρένειας που επίσης είχανε 3 τεύχη και τέλος έβγαλε το “Η ανάγκη να ονειρεύσαι” το οποίο ειναι ενα μεγάλο διήγημα και θα το βρείτε στα κείμενα του site.
Τα είπα όλα και γυμνώθηκα, δώστε μου ενα παλτό, κι όχι το παλιό του Δάντη. Το 2010 κυκλοφορεί ο δίσκος Άλλη Μια Μέρα Τοξική.


επίσημο site
:

http://tugsucks.wordpress.com//


Myspace:

http://www.myspace.com/tugito

Άλλη Μια Μέρα Τοξική
(2010)

Tracklist:
1.Άλλη Μια Μέρα Τοξική
2.Τα Φώτα Της Πόλης
3.Το Τραγούδι Του Armagan
4.Μέσα Από Τα Μάτια Σου
5.Σαν Τρελός
6.Κι Αν Δεν Μπορώ
7.Άκου Μονάχα Ένα Μυστικό
8.Μητέρα Γη
9.Τα Χρώματα Της Θλίψης
10.Ο Καθένας Στο Κελί Του
11.Η Γέφυρα
12.Προσοχή Μπάτσοι


Download:Άλλη Μια Μέρα Τοξική

Δεν υπάρχουν σχόλια: