Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Lost For Words - greek ska gons wild (demo/2009)

Οι "Lost For Words" είναι μια μπάντα από Αθήνα που τραγουδάει με Ελληνικό στίχο. Σχηματίστηκε το 2006 και το είδος της μουσικής που παίζει είναι ένα κράμα Ska, punk, Reggae με πινελιές εναλλακτικού rock. Έχουν δώσει αρκετά live,
έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό "Schoolwave" στον οποίο πέρασαν με την τρίτη φορά και το 2009 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo με 6 κομμάτια. Τα 2 από τα 6 είναι διασκευές σε γνωστά παιδικά κομμάτια "το κοκοράκι", "Hakuna Matata" δίνοντας φρέσκο αέρα και χιουμοριστική διάθεση στη δουλειά αυτή.
Το συγκρότημα αποτελείται από μια παρέα φίλων που θέλουν να περνάνε ωραία μεταξύ τους, να διασκεδάζουν και αυτό προσπαθούν να το μεταδώσουν και στο κοινό τους. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το ηχητικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό σε συνάρτηση με το ότι κάνουν τα πρώτα τους μουσικά βήματα προσπαθώντας να σταθούν στη σκηνή και για το νεαρό της ηλικίας τους. Εμείς να τους πούμε ένα μπράβο και καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνουν "απο'δώ και πάνω" που λέει και ο Γιάννης Αγγελάκας!!!


Myspace:
www.myspace.com/lostforwordsgroup


Tracklist:
1. Intro
2. Bambino
3. Το Κοράκι
4. Hakuna Matata
5. Που Θα Πάς
6. Athens

Download:Lost_For_Words_-_greek_ska_gons_wild__2009_.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια: