Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ομίχλη - Friends For Ever Punks For Life (2009)


πληροφορίες από anexartisi.gr

"Ξεκινήσαμε πριν κάποια χρόνια, μόνοι με αντιθέσεις. Στη διαδρομή βρήκαμε συνοδοιπόρους, ανθρώπους και καταστάσεις με κοινές ρίζες και διαφορετικές κατευθύνσεις. Σημασία έχει ότι συνεχίζουμε δημιουργικά και αποφασιστικά, πιστοί στις άπιστες αρχές μας για αυτοοργάνωση, αυτοδιαχείριση και αλληλεγγύη, όχι ως εννοείς φετίχ αλλά ως καθημερινή πρακτική στη μουσική και στη ζωή μας γενικότερα.
Αν αιθεροβατούμε κινούμενοι σε αυτοοργανωμένα πλαίσια όσον αφορά στην παρουσίαση και διακίνηση της οποίας δημιουργίας μας είτε πρόκειται για στήσιμο συναυλιών, είτε για την κυκλοφορία μιας κασέτας ιδίοις πόροις, χωρίς τη μεσολάβηση εταιρειών και λοιπών παρασίτων, τότε ναι επιλεγούμε το όνειρο των άλλων που άπτεται της δικής μου ονειρικής πραγματικότητας.
Στόχος μας δεν είναι να γκρεμίσουμε το οικοδόμημα της μουσικής βιομηχανίας (όχι ότι δεν το ευχόμαστε δηλαδή) αλλά να σταθούμε διακριτικά απέναντι με τις μικρές μας δυνάμεις και να επικοινωνήσουμε συνειδητά και αληθινά με όλους εσάς που εξακολουθείτε να θεωρείτε ότι υπάρχουν επιλογές και προτάσεις πέρα και έξω από τα κάθε λογής διασκεδασαδικα, τις ανεξάρτητες και εξαρτημένες δισκογραφικές εταιρίες, τη στυλιζαρισμένη και στοιβαγμένη διασκέδαση, τα ακριβά εισιτήρια και τις 'πόρτες'.
Τίποτα λιγότερο - τίποτα περισσότερο".



Κυκλοφορίες:
1. ΑΝΤΙΘΕΣΗ [1997 - TAPE]
2. ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ/Β'ΠΛΕΥΡΑ:ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ [2001 - SPLIT TAPE]
3. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ [2003 - CD]
4. ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ [2004 - EP]
5. FRIENDS FOR EVER... PUNX FOR LIFE [2009 - CD]


Myspace:
www.myspace.com/omixlh


Tracklist:
01 Fucking Liars
02 Antinazi Army
03 Mad Bootboys
04 For those
05 Ομίχλη
06 Amigos para siempre
07 Chaotic Drunk Punx
08 Pirates Of A Dream
09 Europe Tour
10 Up The Punx

Download:
Friends_For_Ever_Punks_For_Life__2009_.rar

1 σχόλιο:

Ⓐrketa είπε...

Ομίχλη Discography(1996 2012):
https://www.sendspace.com/file/zxutll