Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009

Ρέζους + (θετικό) - ΔισκογραφίαAπό την αρχή της ενασχόλησής τους με το Ελληνόφωνο Rock, αποτέλεσαν ένα πολλά υποσχόμενο σχήμα...


Συνθέσεις που διακρίνονται για τη μελωδικότητά τους, ηλεκτρικές κιθάρες όμορφα δεμένες με την ηλεκτρονική μουσική καθώς και τα καθαρά φωνητικά επισφραγίζουν την ρυθμικότητα αλλά και τον ξεχωριστό ήχο του group παντρεύοντάς τον με επιτυχία με τον ελληνικό στίχο.

Οι Ρέζους+ αποτελούνται από πρώην μέλη των Dirty Thoughts (ΕΡ Soon, 1997, Studio 2 Records), Γιάννη Κετσόπουλο (φωνή), Κώστα Λέκα, (κιθάρες), Νίκο Μαλτέζο (μπάσο), Παναγιώτη Καρέλη (τύμπανα), ενώ το 1999 προστέθηκε ένα νέο ικανότατο μέλος, ο Σταύρος Βάντερβιλτ (keyboards) και από τον Απρίλιο του 2002 ο Σταύρος Γουλίδης αποτελεί τον νέο κιθαρίστα της μπάντας.
Με αμέτρητα live στο ενεργητικό τους, φαίνεται αμέσως πόσο σκληρά έχουν δουλέψει…

Δισκογραφικά πρωτοεμφανίστηκαν το 2001 στα τρία τραγούδια του ΕΡ «Χρυσή Βροχή» (Studio 2 Records) το οποίο αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της μουσικής τους και του σπουδαίου υλικού που είχαν στα χέρια τους και μετέπειτα το 2004 με την ολοκληρωμένη τους πλέον δουλειά «Σκέψεις Μακριά» (Alpha Records).

Από τότε οι Ρέζους+ «αγνοούνται» δισκογραφικά και συναυλιακά!!!Band:
φωνητικά - Γ.Κετσόπουλος
κιθάρες - Σ.Γουλίδης
μπάσο - Ν.Μαλτέζος
τύμπανα - Π.Καρέλης
πλήκτρα & προγραμματισμός - Σ.van der WiltΧρυσή Βροχή (2001)
Tracklist:
1. η ερημιά που περισσεύει
2. χρυσή βροχή
3. σαν πληγές

Download:
xrysh_vroxh_2001_.rarΣκέψεις Μακριά
(2004)
Tracklist:
1. χάρτινη εποχή
2. για ένα κορίτσι
3. χειμώνες
4. κύματα
5. ταξιδεύω σε χρώματα
6. ανάσα μικρή
7. παράξενα πράγματα
8 .κάτω απ'τ'αστέρια
9. τι μένει
10. μακριά

Download:skepseis_makria_2004_.rar

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τρία από τα μέλη των Ρέζους+ (Van der Wilt - Καρέλης - Γουλίδης) δημιούργησαν ένα νέο σχήμα ονόματι After Midnight Popular Music.
Εχουν ήδη κυκλοφορήσει την πρώτη τους ανεξάρτητη δισκογραφική δουλειά (υπό τη "σκέπη" του θρυλικού Studio II). Περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες τους :

http://www.facebook.com/pages/After-Midnight-Popular-Music-ampm/166065863452979

και

http://www.myspace.com/bandampm